A PER LES FINALS

Súper motivats esperen els pilotaris les finals del Trofeu Mixt Savipecho, que es jugaran el pròxim diumenge en el trinquet d’Oliva i que han estat presentades hui en el consistori d’esta localitat de la Safor.

A més són partides que tenen molt bona pinta. Primer es jugarà la d’escala i corda, programada a les 10.30 hores, amb Pere Roc II i Santi contra Marc, Raúl i Monrabal.

La partida és una reedició de la jugada a Pedreguer en la jornada inaugural del torneig. Va ser la millor de totes les disputades en les distintes fases prèvies i es va resoldre en iguals a 55 a favor del trio.

En la presentació, els pilotaris dels dos equips s’han mostrat un poc preocupats pel fet de no tindre tocat el trinquet d’Oliva. Els dos bàndols també han coincidit en assenyalar que serà una partida semblant a la primera, per igualada i dura.

A continuació es jugarà la final de raspall que enfrontarà a Sergio, Canari i Roberto contra Pablo, Brisca i Lorja. Tots els equips que arriben a una final és perquè han sigut millors que la resta. Però estos dos concretament han anat superant eliminatòries amb gran autoritat.

Pablo ha concedit als seus rivals el títol oficiós de millor equip de la competició. Fins ara, clar. Perquè el de Barxeta diu que el seu també li agrada a muntó. I per argumentar, estes flors als seus companys: “Brisca para molta pilota i Lorja acaba de pressa”.

De la contra, Sergio ha avançat que tenen tàctica per a evitar a Brisca, que està en un gran moment. Però el de Genovés ens ha deixat amb les ganes de saber com ho faran. “Brisca és un dels millors mitgers del raspall. Acapara molt de trinquet i quan juga contra mi es fa arrere perquè sap que l’única manera de llevar-li-la és tirar-la per dalt”. I fins ací. Per a saber què faran caldrà anar a vore la partida.

Per a esta segona partida de la matinal del diumenge, els protagonistes també han vaticinat que hi haurà batalla.

Això és el que queda en la cinquena edició del trofeu. Però hi haurà sisena; paraula de Vicent Alcaraz ‘Pecho‘. “I el farem millor. És una satisfacció que la gent i els pilotaris estiguen satisfets amb el trofeu”, ha comentat.

Comparteix:
Facebooktwitter