ALTRE CARTELL DE LUXE EN LA SEGONA SEMIFINAL DEL TROFEU VILLARREAL CF

El Trofeu Villarreal CF d’escala i corda continuarà este divendres en el trinquet de la localitat castellonenca amb la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Soro III, Pere i Monrabal contra Pere Roc II, Félix i Nacho.

Com també va passar en la jornada inaugural, de nou tornen a aparèixer en el cartell un bon nombre dels pilotaris que gaudeixen d’un millor moment de forma i que han acaparat les finals de les competicions més importants per equips.

Sense anar més lluny estaran els campions de la Lliga, però no repetiran junts. Pere Roc II i Félix han canviat la tècnica de Monrabal per la potència de Nacho.

El de Vilamarxant, que també pot presumir de ser vencedor de la Copa, formarà esta vegada amb el seu rival en la final de la Lliga, Soro III, que torna a un dels seus trinquets preferits. I al mig, altre canoner com Pere, que també ha fet molt de ruido en els últims mesos, en el seu cas en la Copa, on va arribar a la final.

Els vencedors jugaran pel títol contra Puchol II, Jesús i Carlos en partida que tindrà lloc el divendres de la setmana que ve en el mateix trinquet de Vila-real.

TROFEU GREGORI MAIANS

Este divendres també és dia de trofeu en la modalitat de raspall, en este cas el Gregori Maians del trinquet d’Oliva que espera la disputa de la segona semifinal. La partida és una reedició de la final de la passada Lliga Professional, la qual cosa demostra el potencial dels dos equips: Moltó i Brisca contra Pablo, Sanchis i Raúl.

En la final del pròxim dimarts esperen Sergio, Josep i Miravalles.

Comparteix:
Facebooktwitter