COMENÇA EL TROFEU PRIMAVERA DE GUADASSUAR

Va de bo per al Trofeu Primavera del trinquet de Guadassuar, que en esta cinquena edició es podria considerar una mena de continuació de la Lliga Professional per la configuració dels quatre equips participants.

La primera semifinal es disputarà este dijous. Genovés II, Pere i Héctor es mesuraran a Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho.

Els dos ‘Santis’ i Nacho tornen a ajuntar-se després d’haver completat una magnífica lliga representant a la ciutat de València. L’equip va arribar fins a les semifinals.

En esta mateixa ronda, a un pas de la final, es va quedar Genovés II, que formava equip amb Dani i Carlos. Ara té dos companys diferents, amb més pegada al mig i tècnica en la punta.

La sessió d’este dimecres en el trinquet de Guadassuar començarà, com és haitual, amb una partida de raspall. I ací també cal fer referència a la Lliga doncs s’anuncia a un dels pilotaris que està lluitant pel títol, cas de Pablo. El de Barxeta formarà amb Néstor per a enfrontar-se a Jeffry i Canari.

Tornem al Trofeu Primavera. La segona semifinal es completarà el dimecres 24. En esta ocasió, Puchol II i Javi s’enfrontaran a Pere Roc II, Félix i Monrabal, estos últims, flamants campions de la Lliga Professional.

La final es jugarà el dimecres 31.

FESTES DE SANT PASQUAL

Precisament Puchol II i Javi també seran protagonistes este dimecres de la jornada de portes obertes del trinquet de Vila-real, on es commemora la festivitat de Sant Pasqual. En la contra tindran una altra parella que val el seu pes en or, Soro III i Javi.

La programació festiva a Vila-real acabarà el divendres amb una altra partida de primeríssim nivell: Soro III i Héctor contra Genovés II i Santi.

A més d’estes formidables propostes, l’oferta professional d’este dimecres es completa amb l’habitual sessió del trinquet de Castelló de Rugat on Ian i Alberto jugaran contra Montaner i Sanchis.

Comparteix:
Facebooktwitter