DE LA VEGA I ADRIÁN III GUANYEN EN LA JORNADA INAUGURAL DEL TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA DE FRONTÓ

El XII Trofeu Diputació de València de frontó ha començat este dissabte a Museros on, en partida corresponent al Grup A, l’equip d’Almussafes de De la Vega i Adrián i Adrián de Quart ha superat al local amb Moltó i Adrián de Museros pel tanteig de 41-17.

Després d’un primer terç de partida prou igualat, els vencedors han anat fent més evident la seua supremacia. En l’equador de la confrontació ja semblava clar que els 3 punts viatjarien fins a Almussafes, si bé s’han vist intercanvis de bella factura.

El campionat continuarà el dissabte a Paterna on l’equip local de Moro i Álex jugarà contra el de Vinalesa de Puchol II i Roberto.

ESCALA I CORDA A MUSEROS

La localitat de Museros tornarà a acollir este diumenge una altra partida d’especial rellevància, en este cas en la modalitat d’escala i corda i amb motiu de la commemoració de les festes patronals.

Per un costat formarà el campió individual i de la Copa, Puchol II, que farà parella amb Bueno. I en la contra, la figura local, Adrián de Museros, amb l’ajuda de Javi i Carlos (19.00 hores).

Comparteix:
Facebooktwitter