DIVENDRES GRAN A VILA-REAL I PILES

Marc de Montserrat entra en la semifinal del Circuit Professional a Vilamarxant per cobrir la baixa de Miguel.

Vesprada de final la del divendres en el trinquet ‘Salvador Sagols’ de Vila-real. Està en joc el títol del trofeu Diputació de Castelló. Dos trios, que han eliminat a les formacions de Puchol II i Soro III en les semifinals, lluitaran per ell. Pablo de Borriol, Javi de Massalfassar i Carlos de Genovés tindran a l’altre costat de la corda a Marc de Montserrat, Pere de Pedreguer i Víctor Bueno de Meliana.

Pablo i Bueno ja van ser protagonistes la passada temporada en la mateixa final. En aquella ocasió van jugar junts i quedaren subcampions. Enguany juguen en equips diferents i sols u d’ells podrà alçar el títol.

És un cartell on destaca la fam de victòria que tenen els seus protagonistes. Una motivació que és garantia d’una vesprada de grans emocions.

En la modalitat de raspall, el trinquet de Piles viurà divendres la segona semifinal del trofeu Mancomunitat de municipis de la Safor. També s’enfronten dos trios. Ian, Canari i Lorja davant Guille, Coeter II i Raúl.

La vesprada a Piles començarà amb la prèvia entre Vicent i Jaume II contra Salelles II i Ibisa

BRISCA JUGARÀ L’INDIVIDUAL DE RASPALL

Brisca també jugarà el campionat Individual de raspall. Uns problemes, ja solucionats, amb la seua inscripció i aliens al pilotari havien provocat la confusió. D’esta manera u dels mitgers més destacats de la temporada, campió de lliga, també estarà al mà a mà. Jugarà la primera partida del campionat contra Mario el dia 15 al trinquet de Piles. Qui es queda sense plaça per a jugar l’Individual absolut és el subcampió individual sub ’23.

Comparteix:
Facebooktwitter