DUES PARELLES I QUATRE TRIOS DISPUTARAN LA LLIGA PROFESSIONAL D’ESCALA I CORDA

Sis equips participaran en l’edició número 26 de la Lliga Professional d’escala i corda, la competició per equips més important d’esta modalitat en la qual participaran les 16 figures en millor forma de l’actualitat que han estat distribuïdes en dues parelles i quatre trios:

SORO III i SANTI

PUCHOL II i NACHO

PERE ROC II, JESÚS i CARLOS

FRANCÉS, JAVI i BUENO

MARC, PERE i TOMÀS II

GENOVÉS II, FÉLIX i MONRABAL

El sistema de competició serà semblant al de les darreres edicions tot i que hi ha algun canvi significatiu. En la fase regular es manté el sistema de lliga de tots contra tots que constarà d’un total de 15 partides. Les diferències arriben amb la fase final: tant les semifinals com la final es disputaran a partida única.

El calendari del campionat es farà públic en pròximes dates, així com el nom de cada formació, que com és tradició representaran a diferents ajuntaments de les tres províncies. El començament de la competició tindrà lloc en l’última setmana del present mes de gener.

La Lliga Professional de raspall també està configurada però durant uns dies es mantindrà la incògnita relativa a qui són els participants per a afavorir que cada competició tinga la seua quota de protagonisme.

PRIMER, LA FINAL DEL TROFEU FUNDACIÓ JOSÉ LUIS LÓPEZ

Però abans que comence la Lliga cal tancar el Trofeu Fundació José Luis López, que conclou este dissabte en el trinquet de Pelayo. Dotze dels millors pilotaris del raspall i l’escala i corda en la mateixa sessió i 1.000 euros de premi en cada en final.

Primer es jugarà la de raspall amb Ian, Coeter II i Seve contra Sergio, Brisca i Tonet IV. A continuació la d’escala i corda, amb Soro III, Félix i Tomàs II contra Puchol II, Raúl i Carlos.

Comparteix:
Facebooktwitter