EL IV TROFEU PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT ES DISPUTARÀ AMB UN TRIANGULAR DE LUXE

 

Intens i replet de qualitat, amb un format de competició poc habitual. Tres equips disputaran la quarta edició del Trofeu President de la Diputació d’Alacant, formacions confeccionades amb els millors professionals del moment i en les quals a més s’ha prevalgut la participació de pilotaris de la Marina, zona de gran tradició en l’esport autòcton i en la qual es completaran les quatre partides programades.

Un equip estarà liderat pel campió individual i número u de la modalitat d’escala i corda, Puchol II, que comptarà amb l’ajuda d’Héctor de Laguar. Genovés II capitanejarà l’altra parella posada en lliça i al costat d’ell formarà Santi de Finestrat, que continua disposat a aconseguir el títol oficiós de millor mitger. El tercer equip és un trio, eminentment poderós, amb Giner de Murla, Pere de Pedreguer i Carlos de Genovés.

Els tres conjunts s’enfrontaran entre si i els dos que obtinguen millors resultats en el triangular accediran a la gran final. La jornada inaugural tindrà lloc a Murla el 28 d’abril, on mesuraran les seues forces les dues parelles. Els trinquets de Dénia i Xàbia acolliran les altres partides classificatòries els dies 5 i 7 de maig mentre que el títol es decidirà a Benissa el 14 de maig.

Comparteix:
Facebooktwitter