EL TRINQUET DE LA POBLA MOSTRA LA SEUA NOVA CARA

Partida de fira i debades este diumenge en el trinquet de la Pobla de Vallbona, que obri després d’haver sigut sotmés a una remodelació amb la qual s’ha substituït el pis completament.

Esta és la primera actuació en la millora de la instal·lació per part de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, que va adquirir el trinquet fa uns mesos. A més hi ha previsió de cobrir el recinte, reformar els vestuaris i arreglar la galeria que de moment queda tancada per motius de seguretat, entre altres coses.

El cartell va acord amb la cita, la reobertura, i la commemoració de les festes patronals del municipi: Puchol II i Monrabal contra Genovés II i Félix en partida programada a les 16.30 hores.

El trinquet de Pedreguer també ha albergat este dissabte una partida especial, el primer desafiament de l’any. En travessa final de 3.000 euros, MiguelHéctor i Tomàs II han superat a Pere Roc II i Santi per 60-55.

El trio sempre ha anat per davant però la parella no deixava que la distància fóra més enllà dels dos jocs. Això fins a la igualada a 35. Posteriorment, MiguelHéctor i Tomàs II han agafat un avantatge de tres parcials (35-50 i 40-55) que ha deixat el desafiament decantat del costat blau.

Però els rojos s’han resistit i han barallat com a campions per a igualar de nou, ara a 55. El cara o creu de l’últim joc ha sigut per al trio. Ha sigut una gran partida.

Comparteix:
Facebooktwitter