EL TROFEU MIXT SAVIPECHO JA TÉ CARTELL PER A LES FINALS D’OLIVA

El Trofeu Mixt Savipecho ha visitat este diumenge el trinquet de Bellreguard per a completar les semifinals. En la d’escala i corda han resultat vencedors Marc, Raúl i Monrabal i en la de raspall han guanyat Pablo, Brisca i Lorja.

La sessió ha començat amb l’eliminatòria per dalt corda en la qual Marc, Raúl i Monrabal han eliminat a Francés, Pere i Tomàs II pel tanteig de 60-40. Fins a la igualada a 35 sempre ha dominat el trio que estava al rest.

Després, però, s’ha trencat amb la dinàmica de la partida amb els dos equips sumant al dau fins que el marcador s’ha posat en 40-45 favorable al trio de Marc. Estos jocs i el posterior, en el qual han sumat els blaus en el tercer va (40-50), han valgut un potosí per ben executats des de les dos parts i per competits.

Ja en el tram final, Marc, Raúl i Monrabal han sigut més contundents en el seu joc i han tancat la partida pel definitiu 60-40.

A continuació, Pablo, Brisca i Lorja han superat a Montaner, Sanchis i Raúl per 25-10. El desenvolupament d’esta partida ha sigut semblant al de la primera pel que fa al domini i el desenllaç.

Fins al 10-15 favorable als vencedors els dos equips han fet bo el traure, inclús sumant un parell de jocs nets, un per cada bàndol.

Els dos següents han sigut per a Pablo, Brisca i Lorja perquè han estat més afinats en els intercanvis i sobretot en el moment d’acabar el quinze.

Les dos finals es jugaran el pròxim diumenge en el trinquet d’Oliva. Primer es resoldrà el títol d’escala i corda, amb Pere Roc II i Santi mesurant les seues forces contra Marc, Raúl i Monrabal. La partida està programada a les 10.00 hores. A continuació, en la final a raspall, Sergio, Canari i Roberto jugaran contra Pablo, Brisca i Lorja.

Comparteix:
Facebooktwitter