ELS EQUIPS DE SERGIO I PERE ROC II, PRIMERS FINALISTES DEL SAVIPECHO

El trinquet de Pelayo ha viscut esta vesprada la primera jornada de les semifinals del trofeu Savipecho. Els primers finalistes són els equips capitanejats per Sergio i Pere Roc II.


La partida al raspall ha obert la vesprada a la ‘catedral’. Partida ‘sabatera’, on Sergio, Canari i Roberto no han donat opcions a Ricard, Néstor i Seve. Sols quan el marcador ja reflectia un 15-0 els blaus han tingut oportunitat de sumar el joc, però han desaprofitat l’avantatge de ‘val‘ que tenien i la partida ha finalitzat per la via ràpida, 25-0.

També contundent el resultat de la partida d’escala i corda. Abans d’esta semifinal s’ha realitzat un respectuós minut de silenci en memòria de José Ribera.


Ja en partida, Pere Roc II i Santi han demostrat des del primer quinze que hui estaven més fins que els seus rivals. Amb iguals a 20 els blaus han trencat des del rest i després Pere Roc II i Santi no han tingut dificultats per a sumar el seu joc des del dau. Un avantatge de dos jocs que ja pesat com una llosa en Soro III i Javi. Als rojos els ha acabat de ‘rematar’ dos jocs que han perdut amb un val-15 i un val-net a favor. Així i tot, Pere Roc II i Santi han fet una partida sense fissures, 60 per 30.

DIUMENGE A BELLREGUARD

La segona i definitiva jornada de les semifinals del trofeu Savipecho serà demà diumenge al trinquet de Bellreguard. A les 16.30 hores es jugarà la partida d’escala i corda. Marc, Raúl i Monrabal enfront Francés, Pere i Tomás II. A continuació en la semifinal de raspall s’enfrontaran Pablo, Brisca i Lorja enfront Montaner, Sanchis i Raúl.

Comparteix:
Facebooktwitter