ELS PILOTARIS PROFESSIONALS REBEN LES NOVES EQUIPACIONS

El passat 27 d’abril van ser Puchol II, Moltó, Brisca i Raúl qui van fer de models per un dia per a mostrar les noves equipacions dels pilotaris professionals. Este matí, llevant d’alguna absència per motius laborals o personals, el gruix de la plantilla ha rebut les equipacions en un acte que ha tingut lloc en el trinquet de Pelayo.
 
Acerbis serà la marca que vestirà als professionals del raspall i l’escala i corda, roba que serà subministrada per Interesport. El conveni de col·laboració tindrà una durada de dos anys, sí bé totes les parts han manifestat la intenció de mantenir el vincle durant molt més temps.
 
En l’acte han participat el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, els directius de Val Net, Alfredo Hernando i Daniel Ribera, el director comercial d’Acerbis a Espanya, Juan Francisco Mas, el gerent de Interesport València, Alonso Muñoz, els vicepresidents de raspall i escala i corda de la FPV, Armando Mercé i Pedro López i el representant dels jugadors de raspall, Juanjo Sala.
Comparteix:
Facebooktwitter