FI DE FESTA EN EL TROFEU MANCOMUNITAT

La vintena edició del Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor diu adéu este dimarts amb la disputa de les finals, que es resoldran en el nou trinquet d’Oliva.

En la competició de professionals els aspirants al títol són Sergio, Brisca i Néstor així com Ian, Canari i Raúl. Els dos trios han superat les semifinals amb autoritat i els sis pilotaris rendiren a gran nivell.

Abans es jugarà la final del torneig de promeses. En este cas, Pau i Ricardet s’enfrontaran a Vicent i Jaume II. Les dues parelles vénen de deixar en 5 als seus respectius rivals.

Este dilluns s’han jugat les partides pel tercer i quart lloc en el trinquet de Xeraco. Salelles i Ibiza han guanyat per 25-10 a Eliseu i Feo en el torneig de promeses. En el de professionals, Guille, Coeter II i Lorja s’han imposat a Moltó i Dorín per 25-15.

JOSÉ SALVADOR, CAMPIÓ SUB-23

També este dilluns s’ha disputat la final del Campionat sub-23 en la modalitat d’escala i corda. José Salvador s’ha proclamat vencedor en superar a Carlos de Massalfassar per 60-55. El títol també té el premi de la participació en el mà a mà absolut.

Abans s’ha jugat la final de consolació. Martí I ha guanyat a Sergi per 60-45.

Comparteix:
Facebooktwitter