FINALS ‘ROGES’ EN EL TROFEU MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR

La vintena edició del Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor en la modalitat de raspall ha conclòs este dimarts en el trinquet d’Oliva amb la disputa de les finals de les categories absoluta i de promeses.

En la partida de les primeres figures, Sergio, Brisca i Néstor es van imposar a Ian, Canari i Raúl pel tanteig de 25-5. Els tres primers jocs es va jugar amb molta intensitat i els dos trios es descarregaven constantment, amb la intenció de tenir la iniciativa en atac. Els dos primers van caure al dau, un per a cada equip, i en el tercer sumaren al rest Sergio i els seus companys en el cinquè val i després de tombar el val dels seus rivals en tres ocasions.

A partir d’ací la partida va ser dominada pels vencedors, cada vegada amb més claredat. L’equilibri va acabar amb la resolució del joc més llarg i disputat de la final.

Abans, en la final de promeses, Pau i Ricardet guanyaren a Vicent i Jaume II pel mateix resultat de 25-5. La parella vencedora va començar molt més segura i sobretot tranquil·la, sense acusar la pressió de jugar una final. En la parella blava, els nervis es traduïen en errors no forçats.

Va ser a partir del 15-0 quan Vicent i Jaume van començar a jugar al seu vertader nivell, el que havien oferit durant la competició. Però Pau i Ricardet es mantingueren ferms i aprofitaren la renda adquirida per a proclamar-se campions.

Comparteix:
Facebooktwitter