GRAN PARTIDA AL TROFEU VILLARREAL CF

Pere Roc II, Félix i Nacho s’han classificat per a la final del Trofeu Villarreal CF després de superar a Soro III, Pere i Monrabal en la segona semifinal disputada este divendres en el trinquet de la mateixa localitat castellonenca. El resultat ha sigut de 60-55.

Ha sigut una gran partida, per igualada i pel nivell que han oferit els pilotaris, especialment Soro III i Félix. L’escaleter ha estat enorme. I el mitger ha sigut decisiu en el desenllaç.

Fins a la igualada a 40 els dos trios han sumat al dau, però els jocs han sigut disputats i la gran majoria llargs i amb bons intercanvis.

Posteriorment, Pere Roc II, Félix i Nacho s’han posat per primera vegada per davant en sumar des del rest. Però Soro III i els seus han tornat a posar la incertesa en aconseguir el parcial següent, també al rest (45-45).

I han tornat els jocs al dau i s’ha mantingut la magnífica batalla. I amb iguals a 55, Pere Roc II, Félix i Nancho han fet el tercer joc de la partida al rest, esta vegada per a guanyar.

La final es jugarà el pròxim divendres. Puchol II, Jesús i Carlos ja esperaven en ella com a guanyadors de la primera semifinal.

GREGORI MAIANS

Pablo, Sanchis i Raúl han superat a Moltó i Brisca en la segona semifinal del Trofeu Gregori Maians en partida disputada este divendres en el trinquet d’Oliva que s’ha resolt pel tanteig de 25-10.

El trio ha començat millor i ha acabat al mateix nivell. Eixa ha sigut la clau de la partida. La parella ha anat de menys a més però no ha pogut amb l’encert dels rivals.

En la final del dimarts de la setmana que ve, Pablo i els seus es trobaran amb Serio, Josep i Miravalles.

Comparteix:
Facebooktwitter