GUADASSUAR ESTÀ DE FIRA

En el poble ja celebren la festa i en el trinquet estan a punt de fer-ho. Es tracta de la localitat de Guadassuar, que esta setmana acollirà la ja tradicional Fira de Sant de Vicent, que enguany ofereix tres dies de partides.

Este dilluns i el dimecres hi haurà doble sessió amb una primera confrontació a raspall i la segona d’escala i corda. Ja en diumenge, la fira dirà adéu amb una sola partida per dalt corda. El cartell està replet de campions i jóvens que aspiren a ser-ho en un futur que tal vegada no estiga massa lluny.

En la sessió inaugural d’este dilluns la partida d’escala i corda ha estat modificada a causa de les baixes d’última hora. Això sí, continua anunciant-se una confrontació que promet: Giner i Bueno contra José Salvador i Nacho. La resta de la programació es manté tal com apareix en el cartell.

LA POBLA DE VALLBONA

Gran resposta de públic este diumenge en el trinquet de la Pobla de Vallbona, que ha obert les portes per a mostrar la seua remodelació. Este és el primer pas. També s’ha previst cobrir el recinte i remodelar els vestuaris, a més d’altres actuacions.

Pel que fa a la partida, Genovés II i Félix han guanyat a Puchol II i Monrabal per 60-40. S’han viscut grans moments gràcies a la qualitat i encert dels pilotaris, sobretot en la primera meitat de la confrontació. La segona ha estat una miqueta condicionada per unes lleugeres molèsties de Puchol II en la mà.

Comparteix:
Facebooktwitter