HA ARRIBAT EL MOMENT

Dissabte 15 de juliol en el trinquet de Llíria. Ha arribat el moment de decidir qui són els nous campions de la Copa Diputació de València en la modalitat d’escala i corda, l’altra gran competició per equips del món professional juntament amb la Lliga. Amb faixa roja, l’equip de Vinalesa de Puchol II i Monrabal. I vestint de blau, la parella de Montserrat amb Marc i Pere.

Ambdues formacions han demostrat ser les mereixedores d’estar en la batalla final. Així ho diuen els resultats però també el joc que han desplegat. Demà veurem si Puchol II continua exercint de número u de la modalitat, com ha fet durant tota la competició, acompanyat del recuperat Monrabal, que ha tornat amb la millor versió. Els dos pilotaris repeteixen presència en la final un any després.

Per a l’escaleter de Vinalesa és la cinquena final… en deu edicions de vida de la Copa. Seria el tercer títol. Els números de Monrabal també són de traca: quatre finals amb la d’este dissabte i l’opció de ser campió per segona vegada.

O tal vegada s’imposen les ganes de Marc per aconseguir el seu primer títol oficial com a professional. El de Montserrat volia llevar-se la punxa de la Lliga i vaja si ho ha fet. Està com un bou. Resta pilotes impossibles i és capaç d’acabar el quinze des de qualsevol lloc i situació, per complicada que siga.

I amb ell Pere, altre que amolla bombes i que es troba davant del repte d’afegir la Copa al seu palmarés després d’aconseguir la Lliga de l’edició del 2016. El de Pedreguer està en el millor moment de la seua carrera esportiva.

La solució, a partir de les 18.00 hores. La sessió començarà a les 16.45 amb una partida de juvenils.

Comparteix:
Facebooktwitter