LA PILOTA PLORA A RIBERA I

Este dijous ha faltat per causes naturals José Ribera, Ribera I, a l’edat de 65 anys.

La família de la pilota perd en pocs dies a un altre dels seus membres més destacats. Fill de trinqueter, Ribera I va ser un dels components d’una de les èpoques daurades de l’esport dels valencians.

El seu caràcter guanyador i una potència desmesurada en el braç dret, acompanyat d’una més que bona esquerra, li va permetre gaudir de la condició de primera figura fins que un accident de trànsit va tallar la seua carrera esportiva en deixar-li cec.

A més va compaginar la seua faceta de pilotari amb la de trinqueter en el recinte de la seua família a Carcaixent. I és que la seua va ser una vida dedicada a la pilota. A més va saber transmetre la seua passió al seu fill, Daniel Ribera, continuador de la nissaga com a pilotari i trinqueter.

El vetlatori quedarà instal·lat a partir de les 16.00 hores d’este dijous en el Tanatori Verge d’Aigües Vives de Carcaixent. El funeral tindrà lloc demà divendres a les 11.45 hores en la Parròquia de l’Assumpció de Carcaixent.

Des de Val Net volem donar les nostres més sinceres condolences a la família de Pepe Ribera i especialment al nostre company Ribera II. Força Dani. Descansa en pau, Pepe.

Comparteix:
Facebooktwitter