MARRAHÍ i SANCHIS, PRIMERS FINALISTES DE LA COPA DE RASPALL

El derbi entre els equips Poble de Castelló de la primera semifinal de la Copa Diputació de València de raspall s’ha resolt a favor de Marrahí i Sanchis, que han superat a Ricard i Brisca per 25-0. La partida s’ha disputat este divendres al trinquet de Piles.
 
Els ara ja finalistes han començat la partida fortíssims, sumant el primer joc net al dau. Després sí que hi ha hagut equilibri. De fet, Ricard i Brisca han tingut val en els dos jocs posteriors. Però no han concretat en els moments claus i Marrahí i Sanchis no els han donat una segona oportunitat.
 
En el tram final sí que ha estat més evident el domini dels vencedors.
 
SEGONA SEMIFINAL
 
Per a saber els altres aspirants al títol solament cal esperar fins a este dissabte. El trinquet de Bellreguard serà l’escenari de la segona semifinal amb l’equip de Barxeta de Moltó i Dorín contra el de Xàbia de Pablo i Canari.
 
Continuen els duels de rivalitat local amb dos restos de Barxeta i altres tants mitgers de Xeraco. Eixa és l’anècdota. El més important és el premi d’arribar a la partida del pròxim dimecres a Castelló de Rugat.
 
Moltó i Dorín han sumat en totes les partides de cinc en cinc… jocs i de tres en tres… punts. De moment no s’han trobat amb rivals capaços de superar-los.
 
Pablo i Canari sí que van perdre una partida en la fase regular. Va ser un mal dia. El més habitual ha sigut veure’ls a un nivell superlatiu. Per això estan en la semifinal i a una victòria de la partida que val el títol.
Comparteix:
Facebooktwitter