MASSAMAGRELL OBRI ELS QUARTS DE FINALS DELS INDIVIDUALS

Cada vegada està més prop el moment de saber qui vestirà de roig durant tot un any en les modalitats d’escala i corda i raspall. Els individuals enceten els quarts de final, ronda en la qual es completa el debut de tots els participants. Ara entren en escena els teòrics favorits.

El trinquet de Massamagrell obri este dijous (17.00 hores) els quarts de final del torneig per dalt corda. Miguel s’estrena contra Fageca, que en la primera fase es va desfer de Pablo de Borriol. És un duel entre dos grans especialistes del mà a mà. Campió el de Petrer i finalista el de València fa unes temporades.

El següent semifinalista es coneixerà el divendres a Vilamarxant. Puchol II debuta contra Pere Roc II. I el dissabte, Genovés II contra Marc a Pelayo. La ronda acabarà el diumenge a Sueca on Soro III comença front Bueno.

En l’Individual Bankia de raspall, la primera eliminatòria de quarts es jugarà el dissabte a la Llosa de Ranes. ‘Derby’ amb Marrahí i Seve. Un campió contra un jove està fent molt de soroll.

Ja en diumenge, sessió doble a Bellreguard. Primer, altres dos paisans cara a cara, Sergio i Miravalles. A continuació, el campió Moltó començarà la defensa del títol contra Guadi. I el dilluns, a Xeraco, fi de fase amb el duel entre Ian i Josep.

Comparteix:
Facebooktwitter