MIGUEL, PRIMER SEMIFINALISTA DE L’INDIVIDUAL D’ESCALA I CORDA

Els quarts de final de l’Individual Bankia d’escala i corda han començat este dijous en el trinquet de Massamagrell amb l’eliminatòria que ha enfrontat a Miguel contra Fageca i que s’ha decidit pel resultat de 60-50 favorable al de Petrer.

Els dos pilotaris han començat sumant de manera alternativa i amb autoritat. Els dos primers jocs han caigut al rest i posteriorment la partida s’ha convertit en dauera. I és que els dos protagonistes aprofitaven a la perfecció el primer colp per a sumar de pacte o treballar-se el quinze.

I així fins a poc més de la meitat de la confrontació. Quan els braços han perdut una miqueta de força el joc del dau ha continuat predominant però els intercanvis s’han fet més llargs. En este tram s’han vist jugades de molta qualitat i intel·ligència.

Amb 45-50 per a Fageca ha arribat el moment clau. Amb la inestimable ajuda de Pedrito, que ha ferit barbaritats durant tota la partida, el de València ha tingut val en dues ocasions per a passar al dau amb 45-55. Però ha aparegut la millor versió de Miguel, la del joc d’aire, les pilotes creuades o llançades a la galeria amb la força justa perquè no caiguen. En definitiva, el de Petrer ha estat millor en el tram final i ha aconseguit el triomf. Ara esperarà al vencedor de l’eliminatòria entre Soro III i Bueno.

PUCHOL II VS PERE ROC II

El torneig continua este mateix divendres en el trinquet de Vilamarxant amb el duel entre Puchol II i Pere Roc II. El vigent campió comença la defensa del títol contra un dels escaleters que més èxits ha aconseguit en la present temporada.

És un duel de poder a poder, amb dos pilotaris en estat de gràcia. El de Vinalesa vol mantenir la seua hegemonia. I el de Benidorm creu que li ha arribat el moment d’arribar lluny en la competició més emblemàtica.

Comparteix:
Facebooktwitter