OLIVA, GENOVÉS, BARXETA i BELLREGUARD, PUNTS DE VENDA D’ENTRADES DE LA FINAL DE LA LLIGA DE RASPALL

La final de la Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València espera la disputa de la segona partida, programada per al diumenge vinent en el trinquet d’Oliva (11.30 hores). Pot ser el dia en el qual l’equip de Barxeta de Moltó i Brisca es proclame campió. O que la formació d’Oliva de Pablo, Sanchis i Raúl iguale la sèrie al millor de tres partides.
 
Este dimarts s’habilitaran tres punts de venda d’entrades per a esta segona partida. Un serà el mateix trinquet d’Oliva la seua habitual sessió setmanal. A més es podran adquirir en el Gastro Bar del trinquet de Genovés de 18.00 a 19.30 hores. I en el Bar El Cordobés de Barxeta de 19.30 a 21.00 hores.
 
Durant la resta de la setmana les entrades es podran adquirir en el trinquet de Bellreguard durant les sessions de dijous i dissabte i en el trinquet d’Oliva el mateix diumenge.
 
Esta setmana hi ha altres cites especialment destacades. Les més properes, el dimecres. A Guadassuar comença el Trofeu Primavera, amb un cartell ple de protagonistes de la passada Lliga Professional d’escala i corda.
 
I a Vila-real, jornada de portes obertes per a commemorar a Sant Pasqual. El divendres també hi haurà partida de festes però el cartell ha canviat: Soro III i Héctor jugaran contra Genovés II i Santi.
 
La variació ha vingut donada per la final del Trofeu Universitat de València, que es disputarà el dissabte en el trinquet Pelayo. Com que Marc opta al títol amb Javi i Héctor II, el de Monserrat descansarà el divendres per a estar ben fresc contra Puchol II i Nacho.
Comparteix:
Facebooktwitter