PELAYO I BELLREGUARD DECIDEIXEN ALS FINALISTES DEL TROFEU SAVIPECHO

Cap de setmana espectacular i complet el que es presenta per davant. Torna el trofeu Savipecho amb la celebració de les seues semifinals. Les dues ‘catedrals’ seran les seues, dissabte a Pelayo i diumenge a Bellreguard.

La primera jornada de semifinals serà dissabte al trinquet de Pelayo. A les 16.30 hores arranca la primera semifinal de raspall. Buscant la final s’enfronten dos trios. Sergio, Canari i Roberto davant Ricard, Seve i Néstor. A la seua conclusió es penjarà la corda per a jugar la primera semifinal d’escala i corda. Una partida on es tornen a creuar els dos últims finalistes del Campionat Individual, Soro III i Pere Roc II. El pilotari de Massamagrell fa parella amb Javi i el pilotari de Benidorm juga amb Santi.


La segona jornada de semifinals es juga diumenge de vesprada al trinquet ‘el Zurdo‘ de Bellreguard. En esta ocasió la partida d’escala i corda obrirà la vesprada. A les 16.30 hores s’enfronten dos trios. Marc, Raúl i Monrabal enfront Francés, Pere i Tomás II. El mitger de Pedreguer arriba a temps de jugar, després de la pilotada al nas que va rebre el passat divendres a Sueca. Pere ho ha donat tot per a poder jugar estes semifinals.

Després de la partida per dalt corda vindrà la segona semifinal de raspall, El trio de Pablo, Brisca i Lorja tindran a la contra a Montaner, Sanchis i Raúl.

A més de les semifinals del trofeu Savipecho, dins de les partides del dia cal destacar també les anunciades per a este dissabte a Pedreguer i Bellreguard. Al trinquet de la Marina destaca la presència de Puchol II, qui de matí presenta a Pelayo la partida de One Wall que jugarà a Nova York. Per la seua banda, ‘El Zurdo‘ anuncia en la vesprada de dissabte als dos últims finalistes del mà a mà, Ian i Moltó.

Comparteix:
Facebooktwitter