RICARD i SORO III, TRIOMFADORS DE LA MATINAL FESTIVA DE PELAYO

Els equips liderats per Ricard i Soro III han resultat vencedors de les partides commemoratives del 9 d’Octubre disputades este dilluns en el trinquet de Pelayo.

Primer s’ha jugat a raspall. Ricard, Brisca i Lorja han superat a SerrgioRoberto i Ricardet per 25-10. La diferència ha estat en la segona part de la partida, quan els blaus han estat un poc més encertats tant en atac com en defensa, però el suficient per a decantar la balança al seu costat.

A continuació, en la confrontació d’escala i corda, Soro III i Raúl s’han imposat a Marc i Félix per 60-50. Gran partida dels quatre i el desenllaç s’ha decidit per detalls.

Altra partida especial d’este dilluns estava programada en la Pobla de Vallbona, on s’ha hagut de variar el cartell fins en dues ocasions al llarg del matí. Finalment han jugat Francés i Nacho contra Pere, Monrabal i Carlos i ha guanyat el trio per 60-55. Per l’obligada i alhora imprevista singularitat de la confrontació, els escaleters han fet el dau tirant-se ells la pilota. I s’ha vist un bon espectacle.

A Xeraco també s’ha jugat partida pel 9 d’Octubre. Ian i Canari han guanyat a Moltó i Dorín per 25-10.

Comparteix:
Facebooktwitter