SERGIO i PUCHOL II MOSTREN LES SEUES CREDENCIALS

El triangular de la fasse classificatòria del Trofeu José Luis López ha conclòs este dissabte en el trinquet de Pelayo on els equips encapçalats per Sergio i Puchol II han repetit victòria, amb la qual cosa passen invictes a les seues respectives finals.

La vesprada ha començat amb la partida a raspall en la qual Sergio, Brisca i Tonet IV s’han imposat a Ian, Coeter II i Seve per 25-5. La confrontació s’ha resolt molt ràpidament perquè els tres blaus ho han fet tot bé mentre que els rojos no han pogut desplegar el seu joc habitual. Ara, Ian i els seus companys tenen una setmana per davant per a pensar com afrontar la final del pròxim dissabte i que no els torne a passar el mateix.

A continuació s’ha jugat a escala i corda, ara amb Puchol II, Raúl i Carlos contra Pere Roc II, Javi i Nacho amb victòria per als primers per 60-45.

En este cas sí que hi ha hagut espectacle per part dels dos bàndols i igualtat. Els dos trios han carregat fort i amb intenció. Ha sigut una constant de buscar el quinze i d’evitar-ho per part de totes les línies, amb la qual cosa cal destacar l’actuació dels sis pilotaris.

Amb este resultat els rivals en la final de Puchol II, Raúl i Carlos seran Soro III, Félix i Tomàs II. El títol també es decidirà el pròxim dissabte en el trinquet de Pelayo. Serà a continuació de la final de raspall.

Comparteix:
Facebooktwitter