SERGIO IX DE LES PLACES ELIMINATÒRIES i MONTANER DEPEN DE CARAMBOLES

La Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València ha visitat este dissabte el trinquet Pelayo de València on l’equip de Genovés de Sergio, Tonet IV i Ricardet ha superat al de Xeraco de Montaner, Canari i Dorín per 25-10.

Els cinc primers jocs s’han fet des del dau, sent l’equip encapçalat per Sergio el primer que sumava doncs la reballada li ha donat l’oportunitat de començar pegant. En algun joc els intercanvis han sigut més nombrosos però fins al 10-15 favorable als de Genovés, sempre ha manat l’equip que estava al dau.

En el parcial posterior s’ha trencat amb la dinàmica de la partida. Sergio, Tonet IV i Ricardet han fet el joc del rest gràcies a la seua solvència en els colps d’aire, sobretot de Sergio, que ha estat capaç de creuar-se el trinquet com si no valguera, amb una facilitat i estètica que ha fascinat al públic present. Amb 10-20, els de Genovés han certificat la victòria en el joc posterior en fer bo el traure una altra volta.

Amb esta victòria, Sergio, Tonet IV i Ricardet pugen fins a la quarta posició i per tant abandonen les places eliminatòries. Per la seua banda, Montaner, Canari i Dorín deixen de dependre de si mateixos.

Les possibilitats de l’equip de Xeraco de passar a la fase final són guanyar i sumar 3 punts en la partida que els queda, que els equips de Sergio i Ian perden totes les partides sense sumar i que Moncho no arribe als 7 punts. La resta d’equips continuen tenint la classificació en les seues mans. Podeu consultar la classificació en el nostre web.

La següent partida tindrà lloc el dimarts en el trinquet d’Oliva on Ian, Roberto i Lorja (Alzira) jugaran contra Ricard, Josep i Miravalles (Poble de Castelló).

Comparteix:
Facebooktwitter