TRES DE QUATRE FINALISTES DECIDITS

El Trofeu Fundació José Luis López ha completat este dijous la segona jornada dels triangulars que determinaran cadascuna de les finals. Els equips de Sergio i Puchol II ha estat vencedors i jugaran pels títols de les seues respectives modalitats.

El raspall ha obert la sessió. Sergio, Brisca i Tonet IV han superat a Moltó, Sanchis i Roberto per 25-5. La diferència entre els dos equips ha sigut la que diu el marcador; els vencedors han sigut molt superiors.

Com que Moltó, Sanchis i Roberto han jugat la segona i definitiva partida i no han complit amb la premissa de guanyar per a continuar amb opcions, el torneig de raspall ja té final: Ian, Coeter II i Seve contra Sergio, Brisca i Tonet IV. El títol, també el d’escala i corda, es decidirà el dia 13 en el mateix trinquet de Pelayo.

Però els dos equips faran un simulacre de final despús-demà en la partida que tancarà el triangular. S’enfrontaran sense la necessitat de guanyar per a classificar-se però hi ha premi per als vencedors i sempre està bé arribar a la final amb la moral ben alta.

Tornem al que ha passat este dijous. En la segona partida, corresponent al torneig d’escala i corda, Puchol II, Raúl i Carlos han vençut a Soro III, Félix i Tomàs II per 60-25. També ha sigut una confrontació molt decantada amb uns jugant el que saben i poden i els altres lluny del seu vertader nivell.

Puchol II i els seus companys debutaven en esta ronda i la folgada victòria els ha atorgat la passada a la final gràcies al coeficient de +35 en el còmput de jocs a favor i en contra.

L’equip de Soro III, amb una victòria i la derrota de hui, es queda amb -20 i ha d’esperar a la jornada d’este dissabte per a saber si estarà en la final. Per un costat repetiran Puchol II i els seus companys mentre que en la contra estaran Pere Roc II, Javi i Nacho, que en el seu debut caigueren contra els de Soro III per 60-45. Per tant, de moment estan amb un coeficient de -15.

Comparteix:
Facebooktwitter