TRET D’EIXIDA A LES FINALS DE LA LLIGA D’ESCALA I CORDA, TROFEU BANKIA

Este migdia a Sueca, seu de la primera final, s’ha realitzat la presentació oficial de les partides decisives de la Lliga professional d’escala i corda, trofeu Bankia. El campió es decidirà al millor de tres partides. La primera serà este diumenge, 11.30 hores al trinquet de Sueca. La segona i, en cas de ser necessària, també la tercera partida serà al trinquet Pelayo de València. Els pretendents al títol són els representants dels equips de Vila-real i Benidorm, és a dir, la parella de Soro III i Javi i el trio format per Pere Roc II, Félix i Monrabal.
Els cinc finalistes han estat presents en la presentació i han destacat que, a priori, veuen unes finals molt anivellades que, de ben segur, oferiran el millor dels espectacles als aficionats. Els pilotaris també han manifestat que els trinquets triats per a jugar les finals són ‘escenaris molt coneguts per tots, no pensem que puguen influir a l’hora de decidir al campió’.
A l’acte de presentació tampoc han faltat les autoritats, amb l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, com amfitriona, al costat del director comercial de Bankia, Jesús Ángel Cecilia, el President de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner i de Alfredo Hernándo Fredi’, de ValNet.
Les entrades per a presenciar les finals estan a la venda al preu de 20 euros en l’escala i de 15 euros en les galeries. Els punts de venda són els habituals, oficines de ValNet i trinquets.

FOTOS: Mari Carmen Montes.

Comparteix:
Facebooktwitter