VICTÒRIA PER ALS EQUIPS DE GENOVÉS II i SORO III A GUADASSUAR i VILA-REAL

Genovés II, Pere i Héctor s’han classificat per a la final del Trofeu Primavera de Guadassuar en superar en la primera semifinal a Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho per resultat de 60-30.

El domini dels vencedors ha estat evident. Les tres línies han jugat al seu nivell habitual, però no les de l’equip contrari, i d’ací la folgada diferència en el tanteig.

La segona semifinal es jugarà el dimecres vinent. A un costat de la corda, una parella demolidora com la composta per Puchol II i Javi. I en la contra, els campions de la Lliga Professional, Pere Roc II, Félix i Monrabal.

El trinquet de Vila-real també ha acollit este dimecres una partida especial, en el seu cas per a commemorar al patró Sant Pasqual. Soro III i Javi han superat a Puchol II i Félix per 60-55.

La confrontació ha sigut molt bona, emocionant i amb els dos equips manant en el marcador segons el moment.

Primer han sigut Soro III i Javi qui han tingut més eficàcia en la faceta anotadora. Inclús s’han ficat 30-40 i val-net per a distanciar-se en tres jocs.

Però no, finalment han sumat Puchol II i Félix i les coses han canviat. La parella de roig a començar a sumar i sumar per a capgirar l’electrònic i situar-lo en 55-40 a favor seu.

Després d’això, una altra remuntada, ara de Soro III i Javi, que han aconseguit quatre jocs consecutius per a guanyar pel definitiu 55-60.

Comparteix:
Facebooktwitter